Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cate ore ar trebui sa doarma pe noapte un copil de doi ani ?

Raspuns mamica: "In mod normal un copil trebuie sa doarma cel putin 12 ore pe zi,dar noaptea ar trebui sa doarma fara sa se mai scoale .Asta dac nu ami suge sau nu mai mananca biberon noaptea.Fetita mea doarme toata noaptea ,dar se culca pe la 12 noaptea intradevar.Dar cred ca se va regla ."

Raspuns mamica: "In total ar trebui sa doarma minim 12 ore pe zi. Daca doarme si dupa-amiaza, noaptea ar trebui sa doarma cel putin 10 ore ca sa se trezeasca odihnit si pregatit pentru o noua zi, altfel va fii nervos si morocanos. Creaza-i o rutina si va dormi dupa program."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.