Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce nu vrea baietelul meu sa manance lapte praf?

Raspuns mamica: "In cazul in care pana cum l-ai alaptat la san, e normal sa nu accepte atat de usor laptele praf. In primul rand nu este obisnuit cu gustul si in al doilea rand cred ca nu-i place biberonul. Daca mai ai lapte, continua sa-l alaptezi - e cea mai buna metoda de a-i dezvolta imunitatea."

Raspuns mamica: "Daca pana acum a fost alaptat exclusiv doar la san si nu i s-a dat si lapte praf este foarte normal sa il refuze mai ales ca laptele praf formula este mult mai amar decat laptele matern care este dulce. Trebuie sa insisti cate putin zilnic pana il obisnuiesti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.