Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce exercitii imi puteti recomanda pentru a scapa de burta?

Raspuns mamica: "In primul rand pentru a slabi, pentru a scapa de burta, trebuie sa incerci sa mananci sanatos: fara paine, fara dulciuri, fara grasimi, fara prajeli. Exercitii fizice prin care iti poti tonifia abdomenul: ridicari de trunchi, ridicari de picioare ..."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa te incurajez si sa-ti spun ca se poate scapa de burta.... dar din pacate nu se poate. Eu fac exercitii de intarire a muschilor abdominali si am avut succes. Burta s-a micsorat si par mai slaba. Iti recomand aceste exercitii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.