Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce tip de lapte ar merge cu cereale pentru bebita mea de un anisor?

Raspuns mamica: "Poti sa ii faci si cu lapte matern daca inca alaptezi, nu are rost sa dai bani pe alt tip de lapte daca inca ai lapte matern. In caz contrar poti alege orice tip de lapte praf care este pentru copii, nu cred ca sunt diferente prea mari, in orice caz ia una din marcile cunoscute."

Raspuns mamica: "La un anisor poti folosi aproape orice tip de lapte. Eu am o recomandare: laptele de capra, diluat, este, de departe, cel mai aproape de laptele matern. Stiu ca multe persoane dau bani buni pe el, deoarece este folosit pentru imunizarea organismului. Eu vad aproape zilnic diferenta intre doi copii, din care unul nici nu vrea sa auda de lapte de capra, iar celalalt nu se mai satura. Cel din urma nu a mai racit de 3 ani. Deloc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.