Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pot sa alaptez daca am avut o leziune anterioara la sani?

Raspuns mamica: "Asta chiar nu stiu mai ales ca nu ai mentionat ce fel de leziune daca este transmisibila. Daca te referi doar la o leziune usoara cum ar fi o zgarietura sau o buba care nu se ia atunci cred ca nu sunt probleme. Intreaba doctorul in orice caz sa sti ce este de facut."

Raspuns mamica: "In cazul in care acea leziune a fost tratata corespunzator, puteti alapta fara nicio problema. Nu renuntati sa alaptati copilul decat daca medicul va recomanda acest lucru. Procesul de alaptare e foarte important in dezvoltarea bebelusului dumneavoastra."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.