Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce temperatura trebuie sa fie in casa pentru un copil de 6 luni?

Raspuns mamica: "Personal cred ca temperatura trebuie sa fie in jur de 24 de grade. Stiu ca multi sustin ca temperatura normala este de 22-23 de grade insa mie mi se pare frig si pentru mine, dapai pentru un copil asa mic.Depinde si daca stai la casa sau la bloc, la casa se raceste mai repede si e si mai racoare."

Raspuns mamica: "Nu cred ca trebuie sa asociem senzatia noastra de frig, cu cea pe care o simte copilul. In mod normal, un copil necesita o temperatura de 18-20 de grade. Si mie mi se pare rece, mai ales iarna. Dar o temperatura prea ridicata nu il va ajuta. Incerca sa gasesti temperatura la care copilul tau doarme cel mai bine, si incerca sa o mentii, fara sa existe variatii mai mari de 1-2 grade. Pe masura ce creste, mareste si tu variatia de temperatura din casa, pentru a incepe dezvoltarea sistemului imunitar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.