Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

De ce am contractii sporadice ?

Raspuns mamica: "Depinde in ce luna esti, daca esti intre a saptea si a noua luna poate trebuie sa nasti, daca esti printre primele luni, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, si mai au contractii sporadice, mai bine mergi la doctorul tau specialist."

Raspuns mamica: "Acum nu stiu in ce luna de sarcina te afli, daca esti in ultima luna atunci este un semn ca vei intra in travaliu si vei urma sa nasti. Daca nu esti in ultima luna atunci mergi la medic deoarece pot fi contractii false cauzate de ceva. Mergi la un control."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.