Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este ok daca ii pun fetitei mele de 6 luni perna sub cap cand doarme ?

Raspuns mamica: "Eu cam pana pe la 1 an am culcat-o fara perna si a fost ok, de obicei cand sunt micuti e de preferat sa doarma fara perna... se spune ca se incing la spate si nu e bine pt plamani. Daca doarme bine asa, mai las-o nu-i pune inca perna. O sa ai timp sa-i pui."

Raspuns mamica: "Da... de ce crezi ca nu e bine? Din pacate parerile sunt impartite... ba e bine... ba copilul ramane cu gatul stramb... sau ca se poate ineca.... dar daca asculti toate ... ce se spun... nu cred ca e bine. Fetita mea doarme cu perna sub cap de la 5 luni... si e foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.