Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Atentie foarte mare!B ancnotele sunt pline de microbi... s-a confruntat careva cu o boala luata de pe bancnote sau monezi?

Raspuns mamica: "Multumim lui Dumnezeu ... nu ne-am confruntat cu nici o boala ! Stiu ca sunt extrem de murdare asa ca dupa ce vin de la cumparaturi sau umblu cu bani ma spal imediat pe maini ! Umbla toata lumea cu banii... este o vorba circula banii si la vii si la morti !"

Raspuns mamica: "Da, se stie ca banii sunt mari purtatori de microbi... din fericire nu am luat nici unul din familie nici un microb, dar e bine ca dupa utilizarea lor sa ne spalam intotdeauna pe maini. Si mare atentie la copii, ca au tendinta sa bage orice in gura. Pe langa bancnote mare grija si la monede, exista si pericol de sufocare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.