Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Dezvoltarea copiilor, este influentata de lipsa de afectiune ?

Raspuns mamica: "Intodeauna un copil care creste fara prea multa afectiune sau fara nicio afectiune, atunci el va deveni mult mai inchis in sine, mai retras, mai timid. Cum si noi ca oameni mari mai avem nevoie de afectiune, chiar si la o varsta destul de inaintata, si ei au. Mai ales si cei mici."

Raspuns mamica: "Dezvoltarea psihica a copiilor da, este influentata de afectiune,dezvoltarea fizica nu este afectata de acest lucru, un copil fara afectiune va creste trist si pe parcurs poate deveni incapabil sa-si arate afectiunea fata de alte persoane, plus ca poate fi afectat psihic de acest lucru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.