Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce trebuie sa stim despre dispozitivele intrauterine?

Raspuns mamica: "Cel mai cunoscut dispozitiv intrauterin este steriletul. Dispozitivele intrauterine sunt niste dispozitive din plastic sub forma literei T si este acoperit cu cupru sau umplut cu progesteron sintetic. Aceste dispozitive au rol de protectie pentru a nu ramane gravida, si se insereaza dupa menstruatie pentru a fi sigura ca nu astepti deja un bebe. Steriletul este recomandat ca masura de contraceptie persoanelor care au nascut deoarece colul a trecut prin starea de "largire"."

Raspuns mamica: "Pentru ca se introduc in organism, trebuie sa fie de cea mai buna calitate, folosite in conditii sterile sau de igiena maxima, pastrate, de asemenea, in conditii igienice impecabile. Nu sunt acceptate de toate persoanele, deci la cel mai mic incomfort trebuie indepartate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.