Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este pozitia corecta pentru un nou nascut in wrap ?

Raspuns mamica: "Cred ca atunci cand cumperi un astfel de accesoriu, primesti si instructiuni, din care poti afla exact cea mai buna pozitie. Parerea mea ar fi sa nu folosesti pana mai creste putin, la cateva luni. Orice pozitie ai adopta mi se pare ca mai mult chinuie bebelusul."

Raspuns mamica: "In wrap poti pune bebelusul vertical sau semi-inclinat ... Este nevoie de o perioada de timp pentru a te obisnui cu wrap-ul ... insa este usor de manevrat dupa ce te obisnuiesti. Eu am folosit wrap-ul pentru ca nu ma puteam descurca singura cu caruciorul pe scari ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.