Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pareri aveti despre farmaciile Ardealul? Eu am o parere foarte buna.

Raspuns mamica: "In Oltenia nu am vazut famacii cu acest nume, insa sincera sa fiu eu nu prea ma uit la cum se numesc farmaciile. Stiu ca sunt unele Donna, Sensi Blue sau Catena insa cand imi trebuie cate ceva de la farmacie intru in prima pe care o gasesc. Am o impresie buna despre toate farmaciile!"

Raspuns mamica: "Eu cred ca sunt foarte bune aceste farmacii sunt foarte multumita de ele. Acolo am descoperit o crema foarte buna pentru funduletul fetitei mele si e extrem de buna nu se mai opareste deloc. Si tot acolo laptele praf humana are un pret bun de 30 de lei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.