Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat ar trebui sa fie intervalul dintre supturi ?

Raspuns mamica: "Nu ar trebui sa existe nici un interval fix ... parerea mea personala este ca fiecare copil are apetitul sau drept urmare ar trebuii hranit la cerere ... nu fortat sa suga cand nu este cazul si nici lasat sa planga cand ii este fomitza. Copilul cere cand ii este foame, iar o mamica responsabila ... isi cunoaste copilul."

Raspuns mamica: "Daca ar fi sa ne luam dupa programul pe care ni-l formam la maternitate ar trebui sa ii dam sa suga din trei in trei ore, dar dupa ce iesi din maternitate neonatologul iti va spune sa ii dai la crerere si cat vrea el, nu trebuie sa iti impui un program de hranire."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.