Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

E bine sa iesim afara din casa si pe vreme mai urata?

Raspuns mamica: "Da, este bine sa iesim afara si pe vreme urata ... Chiar daca este frig afara, il imbracam bine pe bebe si iesim o jumatate de ora afara ... il ajuta i sa doarma mai bine, si sa ia aer curat, creste si imunitatea, etc ... In zilele calduroase, este bine sa stam undeva in aer liber, la umbra ..."

Raspuns mamica: "Da, asa se spune ca e bine sa-l scoti pe orice vreme, numai ca eu o mai feresc pe cea mica de zile cu vreme mai urata (nu suport vantul). Dar cu bebe in carucior poti iesi, il invelesti bine in paturica si cred ca nu e nici-o probema."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.