Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand ati ras ultima oara cu sotul si copilul si de ce?

Raspuns mamica: "Frumoasa intrebarea ta! In fiecare zi! inclusiv putin mai devreme, cand am intrat pe teletext la ideea mea si am inceput sa ne uitam la horoscop la noi, astia din casa si am ajuns la tata-socru, rac fiind, unde scria ceva de genul ca sa nu se mai ascunda, sa fie cine este cu adevarat si chiar ii se vor alatura si altii. Si logic ca am inceput sa radem avand in vedere ca tata-socru le cam trage la masea in ultima vreme."

Raspuns mamica: "Foarte draguta intrebare si amuzanta. Pai inchipuie-ti ca la cate traznai face cel mic radem toti patru in cor. Vreau sa-ti spun ca la 1 an si 7 luni danseaza ca un om mare, schimba ritmurile ca un mare dansator. E clar dansator face mama din el :), puiul mamii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.