Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Care sunt pericolele activitatii sexuale la adolescente ?

Raspuns mamica: "Pericole sunt multe si mai ales in randul adolescentilor care desi se pot informa cu privire la aceste pericole, ba chiar mai mult, se pot proteja, de ele nu o fac. Pai una dintre cele mai mari probleme ar fi bolile cu transmitere sexuala care s-au inmultit deja, iar o alta problema ar fi o sarcina nedorita."

Raspuns mamica: "Pericolele activitatii sexuale la adolscente sunt foarte multe, deoarece nu sunt informati corespunzator si de ajuns! Cel mai mare pericol este cel cu transmitere sexuala, dar si o sarcina nedorita in urma neprotejarii si a necunoasterii pericolelor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.