Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu este mai agitat, culoarea albastra a camerei credeti ca-l va mai calma ?

Raspuns mamica: "Da, aceasta culoare este una din culorile relaxante si indicate pentru a zugravi dormitorul copilului si nu numai. Sau puteti opta pentru verde care este cea mai optima culoare pentru copii. Este buna si culoarea albastra, asa ca ii puteti colora camer ."

Raspuns mamica: "Posibil sa il calmeze. Macar stiti ca ati incercat si varianta asta, plus ca e o culoare frumoasa. Dar mai sigur pentru calmarea copilului umblati putin la alimentatie (prea multa mancare il agita, dulciurile la fel iar fructele se digera ceva mai greu deci nu le oferiti seara) si la programul de somn."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.