Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce metode folositi, sa convigeti un copil de 3-4 ani sa ia masa?

Raspuns mamica: "Refuza mancarea sau nu are stare? Daca refuza mancarea nu ii mai ofer NIMIC intre mese, o sa flamanzeasca si cere singur pana la urma de mancare, daca il distrage ceva, TV-ul, calculatorul, un joc ceva, ii spun ca daca nu vine la masa il pedepsesc si nu il mai las sa utilizeze respectivul obiect. Ma tin de cuvant cu pedeapsa si apoi o perioada nu mai am probleme de acest gen. Cauzele medicale in cazul meu sunt excluse. La tine suspectezi ceva? Chiar si o mica raceala le poate da apetitul peste cap..."

Raspuns mamica: "Ii dau eu sa manance sincer, si al meu refuza insa cand ii dau eu deschide gura, al meu mai degraba mananca cand sta in fata televizorului, se uita la desene si mananca, daca nu vrea ii spun ca il inchid sau nu-i dau voie sa faca lucrurile care ii plac lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.