Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copii dumneavoastra sunt disciplinati? Cu ai mei incerc, dar ... nu prea reusim.

Raspuns mamica: "Mami ai vazut vreodata babe frumoase si copii cuminti? Nici baiatul meu de 3 ani nu e cuminte deloc, ba chiar nu sta 5 minute fara sa sara in pat, sa zguduie i mobila sau sa tranteasca un sertar. Bineinteles ca il cert sau ii fac observatie imediat, dar de cele mai multe ori nu ma asculta."

Raspuns mamica: "Depinde ce intelegeti dumneavoastra prin disciplina. Mie imi e de ajuns daca isi strang hainele si jucariile. Deocamdata sunt mici. Un copil trebuie sa se joace si sa mai faca si obraznicii. Daca ar fi prea cuminti, cred ca m-as speria. Cred ca as presupune ca sunt bolnavi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.