Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul are nasul aproape mereu infundat, poate avea probleme?

Raspuns mamica: "Daca are mereu nasul infundat poate este vorba de o alergie, face la ceva alergie, poate la detergentul cu care ii speli hainutele si cearceaful sau la balsam daca folosesti, a praf la un obiect. Sau poate sa fie vorba de polipi, mergi la un control la un orl-ist si fa-i si testul de alergie."

Raspuns mamica: "Daca este micut trebuie desfundat deoarece inca se mai curata, recomand batista bebelusului care este foarte buna atat pentru copii mici cat si pentru copii mai mari care nu pot sufla nasucul. Poti sa ii pui apa de mare care nu afecteaza deloc, marimer sau biomer etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.