Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot fi antibioticele pentru cistita daunatoare pentru fat?

Raspuns mamica: "Asta numai medicul poate spune, sunt antibiotice care se pot lua pe perioada sarcinii insa numai cele prescrise de medicul ginecolog care cunoaste sarcina, unele antibiotice pot face rau insa nici netratata nu poti sa lasi o boala pentru ca poate face mai rau."

Raspuns mamica: "Daca sunt prescrise de medic, iar medicul ginecolog care te are in evidenta iti recomanda sa faci un tratament cu antibiotice, ar fi bine sa respecti intocmai ceea ce-ti spune. In maternitate am auzit cazuri in care viitoarea mamica a refuzat sa-si trateze infectia, iar bebelusul a fost afectat - a ramas fara vedere. Eu una, nu as risca sanatatea copilului meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.