Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copiii dvs. au prieteni? Se joaca cu ei? Noi am vem destui.

Raspuns mamica: "Fetita mea are prieteni, dar toti mai mari decat ea. Fiind la tara se joaca cu copii din vecini pe afara. Are o prietena in clasa a III-a se numeste Liliana, se joaca foarte frumos amandoua, fetita mea o place mult, toata ziua s-ar juca cu aceasta fata!"

Raspuns mamica: "Da, avem prieteni cu care ne jucam foarte mult. Ca orice copil ii plac cei care sunt mai mari ca si varsta. Nu avem probleme cu adaptarea unde ne ducem si sunt copii imediat ne integram in grup si legam prietenii. Cu unii copii am pastrat legatura si acum dupa mult timp iesim impreuna la parc sau la cumparaturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.