Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fetita mea de 19 luni tipa incontinuu. Ce ma sfatuiti?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fii sa mergeti la pediatru pentru a afla cauza acestor tipete. Poate o doare ceva. Eu spre exemplu am avut o problema cu fetita mea la un an cand se trezea in fiecare noapte timp de un an si tipa timp de 2 ore. Si intr-un final am descoperit ca avea candida pe tubul digestiv si din cauza asta tipa."

Raspuns mamica: "Nu este normal ceva o supara sau o sperie. Trebuie discutat cu ea si sa vedeti ce declanseaza aceste tipete. Mergeti la medic sa nu aiba o boala sigur este ceva in jurul ei care o sperie de declanseaza aceste tipete. Schimbati camera si vedeti daca mai are acest comportament, poate chiar o jucarie cand o vede sa declanseze aceasta stare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.