Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cu perna sau fara perna pentru somicul unui copilas de 2 anisori? Pana acum doarme bine fara perna.

Raspuns mamica: "Eu nu a-s indica perna. Doarece transpira si se incinde la plamani pe o parte iar pe de alta parte nu e indicat pentru oase, mai ales ca el e in formare. Am intalnit cazuri chiar si la adulti, care se confrunta cu situatii si dureri la nivelul gatului (ceafa) au acea ,,cocoasa" vizibila pe spatele gatului. Daca cumva devine ,,dependent'' de perna lasati-l sa adoarma pe ea si mai apoi indepartati-o."

Raspuns mamica: "Daca se poate fara perna este foarte bine ... Noi am folosit perna pentru ca printesa mea dormea leganata pana la 2 ani si jumatate ... Ii placea sa o legan in brate si va dati seama ca nu o puteam tine pe mana, era tare ... si asa ca am folosit perna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.