Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se face alaptarea bebelusului ca sa fie cat mai corecta?

Raspuns mamica: "Cea mai corecta pozitie de alaptat este aceea in care mama sta pe scaun si ia copilul in brate. Dar nu este o regula asta, eu spre exemplu, o alaptam stand culcata. Eu stateam pe o parte si fetita mea pe spate cu capul spre mine si asa o alaptam si nu a avut nicio problema."

Raspuns mamica: "Cea mai corecta pozitie este cea in care mama si copilul se simt comod. Poti incerca cucata pe o parte sau in brate pe scaun/fotoliu, pe o perina de alaptare. Cel mai important este ca bebele sa fie atasat corespunzator la san pentru a suge cat mai bine si sa nu iti faca rana(ragada). El trebuie sa cuprinda cu curita sfarcu cat mai mult. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.