Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Dihidrocodeina sau clorazepamul sunt daunatoare bebelusului?

Raspuns mamica: "Din cate stiu aceasta este un analgezic si nu se prea foloseste in sarcina. Nu se stie daca dihidrocodeina traverseaza placenta sau este excretata in laptele matern. De aceea este recomandat ca administrarea de dihidrocodeina la gravide si la mamele care alapteaza sa se faca numai dupa analiza raportului beneficiu matern / risc fetal respective dupa intreruperea alaptarii. Datorita riscului de depresie respiratorie la nou-nascut produsul trebuie utilizat cu precautie la sfarsitul sarcinii."

Raspuns mamica: "Da. Evita-le pe cat poti. Dar nu vad de ce ai folosi astfel de medicamente. Gasesti destule alternative care sa-ti faca bine si tie, dar care sa nu afecteze bebelusul. Vorbeste cu medicul. Daca acesta ti le-a recomandat, cauta urgent un alt medic. Iti spun din proprie experienta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.