Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ceva despre ecografia pentru bebelusi mari?

Raspuns mamica: "Ecografia este aceeasi fie pentru copii sub un an fie pentru cei mai mari.Medicul ecografist foloseste la fel ecograful fie ca este pentru bebelusi fie ca este pentru copii peste 4-pana la 18 ani. Acum nu stiu exact despre ce vrei tu sa spui prin ecografie pentru bebelusii mari."

Raspuns mamica: "Daca te referi la bebelusul din burtica poti face ecografie 3 sau 4 d. Acolo poti vedea clar si colorat micutul. Iti poate arata si cum arata micutul la fata. Noi la ecografia alb negru nu prea ne dam seama ce se vede exact. Ce e vizibil la ecografia alb negru e inima, capul, corpul, mainile si piciorele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.