Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii pana la un an au voie sa pape lapte de vaca?

Raspuns mamica: "Nu prea au voie sa pape lapte de vaca insa ii poti da daca nu ai alta posibilitate, de preferat pana la vreo doi anisori ar trebui sa pape lapte matern sau praf caci contine, mult mai multe fata de laptele de vaca care este si mult mai gras, ii poti da de exemplu lapte UHT."

Raspuns mamica: "Eu una nu sunt de acord cu laptele de vaca deoarece contine foarte multe bacterii fata de cel pasteurizat care este fiert la temperaturi inalte. Nici medicii pediatrii nu recomand laptele de vaca deoarece sunt multe cazuri de enterocolita datorita laptelui de vaca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.