Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul meu e gata pentru intarcare. Nu sunt sigura daca sa-i dau copilului orez inainte sau dupa lapte.

Raspuns mamica: "Dar de unde stii ca e gata pregatit de intarcare? Ii poti da cand vrei tu, nu am inteles ce fel de lapte ii dai, daca il intarci te referi la laptele praf banuiesc, daca e asa nu prea conteaza cund il dai, poti sa-l dai o data, il amesteci in orez si gata."

Raspuns mamica: "In cazul in care nu mai aveti laptic - puteti incepe sa-i dati orez sau sa incepeti sa-i diversificati alimentatia cu produse alimentare solide sau speciale pentru bebelusi. Ii puteti da si lapte de vaca pasteurizat cu biberonul si iaurturi pentru a-i asigura necesariul de calciu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.