Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Acupunctura este o solutie pentru tratarea infertilitatii?

Raspuns mamica: "Eu auzisem ca este. Cunosteam cazuri de persoane care au ramas insarcinate in urma sedintelor de acupuntura. Insa, in cazul meu, nu a functionat. Am facut doua serii de sedinte de acupunctura pentru a ramane insarcinata. Am ramas insarcinata ce e drept, dar la mai mult de un an de la terminarea sedintelor si ca urmare a unei inseminari, nu as putea sa afirm ca sarcina a fost urmare a acelor sedinte de acupunctura totusi..."

Raspuns mamica: "Este o solutie alternativa. Nu stiu cat de eficienta este, dar stiu sigur ca, in combinatie cu tratamentul cu medicamente si vitamine , are o eficienta crescuta. Si o femeie ce nu poate deveni mamica sigur apeleaza la orice, chiar daca nu este sigur 100%."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.