Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mama mea ein strainatate de peste 10 ani. La inceputul lunii a zis ca imi va trimite si mie niste banuti pentru ca a fost ziua mea, dar mi-a zis ca momentan nu are (desi mereu o aud ca isi cumpara cate ceva pentru casa - faianta, nu stiu ce vopaea etc). Eu nu am obiceiul sa ii cer banuti, daca imi trimite ea, bine daca nu asta e, dar am facut niste chetuieli si plati fiind convinsa ca imi va trimite si mie ceva. Cum pot sa ii zic ca sa nu se supere sa imi trimita si mie? Eu sunt foarte timida fata de mama doar la capitolul buget..

Raspuns mamica: "Cred ca ar trebui sa lasi timiditatea la o parte. Fa-ti curaj si intreab-o frumos daca ar putea sa te ajute pentru ca ai o problema si ai nevoie de cativa bani. Din ce ai scris mai sus imi dau seama ca te simti putin data la o parte de catre mama ta. Poate chiar e asa daca tu zici ca o auzi mereu vorbind de faptul ca mai cumpara cate ceva dar de ziua ta nu a trimis nimic. Intreab-o, nu ai nimic de pierdut!"

Raspuns mamica: "Incearca sa o iei usor si te va ajuta foarte mult sinceritatea. Spunei exact care este adevarata problema si poate pana la urma veti gasi o rezolvare impreuna. In primul rand mama ta nu trebuia sa iti spuna ca iti trimite iar tu nu trebuia sa cheltui pana nu erai sigura ca primesti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.