Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La ce ora se culca copilul dumneavoastra de 2 ani si jumatate?

Raspuns mamica: "Woauuu greu de spus depinde foarte mult de programul zilnic. Pana sa inceapa gradinita se culca la 22 -23 si avea energie ptr inca 2 ore. Dupa ce a inceput gradinita la 20,30 parca apasam pe buton si adormea. Trebuia sa fie mancata si facuta baita ca alt fel adormea acolo unde se nimerea. Din povestea de seara 2 randuri mai asculta sau imi zicea ''nu mai vreau sa imi citesti povestea ca mi-e somn""

Raspuns mamica: "Noi tot timpul am avut o problema cu ora de culcare. Ne culcam tot tarziu fie ca dormeam ziua, fie ca nu .... Ideal ar fi ca la ora 10 sa fie in pat, au nevoie de somn si odihna. Noi ne culcam tarziu, pe la 12 si dormeam dimineata pana la 10!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.