Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot ajuta bebelusul sa-si invinga teama de baie?

Raspuns mamica: "Iti recomand ca pe peretele din baie sa lipesti niste abtibilduri cu diverse personaje, sunt jucarii speciale care se poate juca la baita si le distrage foarte mult atentia, eventual poti sa ii dai si copilului o papusa care sa ii faca baie sau intri si tu cu el/ea in cada."

Raspuns mamica: "Poti sa ii cumperi ceva jucarii de baie interactive, un bebe pe care sa il spele el sau daca e mic ai putea sa faci baie cu el, sau cu fratiorul sau surioara daca are; exista niste pastilute la dm care coloreaza apa si le poti folosi poate vrea asa sa faca baie, incearca un spumant pentru copii ca sa faca multa spuma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.