Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Este mai bine daca te taie doctorul dinainte, la o nastere normala, stiind ca este un copil mare si exista riscul sa rupi colul?

Raspuns mamica: "Daca nu esti dilatata complet sau daca bebelusul nu poate iesi din cauza faptului ca e un pic mai mare, doctorul va taia doar atat cat e necesar ca nasterea sa decurga normal, fara sa aveti de suferit dumneavoastra sau bebelusul. Sa te rupi e mai greu si mai dureros, decat sa te taie medicul."

Raspuns mamica: "Eu zic ca este mai bine, avand in vedere ca exista riscul sa te rupi, eu cred ca mai bine te taie deoarece, daca te rupi, te poti rupe rau, eu de exemplu m-am rupt la prima nastere si dupa ce m-a taiat doctorul ,in forma de L, destul de rau. Cand copilul e marisor exista riscul acesta. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.