Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Bunicii, credeti ca, au grija mai mare de nepoti decat parintii ?

Raspuns mamica: "Nu cred ca este vorba despre a avea sau nu grija de nepoti, ci de faptul ca bunicii isi manifesta afectiunea in mod mult mai evident fata de nepoti, decat isi manifesta parintii iubirea fata de copiii. Cat despre faptul de a avea grija sau nu de copii, este normal ca bunicii sa se priceapa mai bine la asta, tinand cont ca ei au mai crescut copii si au mai multa experienta !"

Raspuns mamica: "Sigur ca da, in primul rand au o responsabilitate mai mare - nu e copilul lor, ci al vostru. Nu ai patit niciodata ca un cunoscut sa lase copilul la tine pret de cateva minute sau ore ? In acest caz avem mai multa grija de copilul persoanei respective, decat de al nostru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.