Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum putem evita stresul dupa ce revenim din vacanta, relaxati?

Raspuns mamica: "Stresul dupa relaxare uneori este inevitabil si imposibil de evitat. Ca sa il ameliorezi trebuie sa fi o persoana constincioasa si cerebrala. Trebuie singura sa faci diferenta ca distractia e distractie si munca e munca. Este foarte greu pentru ca de la distractie de obicei omul trece direct la munca, de aceea e bine sa te trezesti tot timpul la aceeasi ora, si intre distractie si munca sa ai minim 2 zile in care sa iti revii."

Raspuns mamica: "Este foarte dificil cand revi dintr-o vacanta si dai piept in piept din nou cu activitatile si responsabilitatile zilnice. Stim ca azi poate unul dintre cei mai mari dusmani ai nostri este stresul. Am putea sa-l evitam, sa-l prevenim prin activitatile fizice prin care se descarca nervozitatea si furia, prin exercitiile respiratorii, printr-un regim alimentar echilibat, prin acordarea de timp si distractiilor, prin respectarea orelor de somn si, poate cel mai important, prin acceptarea compromisurilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.