Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum suporta copii canicula ?

Raspuns mamica: "Canicula poate afecta grav copii, organismul. Cand sunt temperaturi care depasesc 30 grade celsius, meteorologii considera canicula. Pentru a nu avea surprize ar fi mai bine sa nu iesi afara intre orele 11-15 si daca totusi trebuie sa iesi mergi pe la umbra, pune-i palarie si ar fi bine de culoare alba, da-i foarte multe lichide si cred ca asa poti evita o eventuala insolatie."

Raspuns mamica: "Copiii nu prea suporta caldura, trebuie feriti de soare in perioada caniculara, scosi doar dimineata devreme, sau dupa amiaza in zilele cu soare torid. Multa hidratare, haine de bumbac, subtiri, prin care sa se aeriseasca si sa nu transpire prea mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.