Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand poate fi introdusa fasolea uscata in alimentatia copiilor ?

Raspuns mamica: "Fasolea uscata este o mancare foarte grea la stomac chiar si pentru un om mare!! Eu am introdus aceasta mancare dupa varsta de 2 ani si chiar si atunci cate putin pentru ca baietelul meu se constipa foarte repede. Atunci cand fierb fasolea intotdeauna dupa primul clocot arunc prima apa fiinca asa fasolea este un pic mai usoara la stomac si nu face multe gaze la stomac!"

Raspuns mamica: "Eu am introdus in alimentatia copiilor fasolea uscata dupa 1 an jumatate, mai devreme oricum nici nici nu le-a placut. Si am citit ca pana la 18 luni nu este recomandat, prima data le-am dat pasata, eu schimba apa de vreo 2 ori, dupa ce las sa traga vreo 2 clocote."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.