Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unghiile bebelusului meu sunt pe jumatate gri pe jumatate albe. Este normal?

Raspuns mamica: "Cu siguranta nu este normal. Se stie ca ochii si unghiile ne pot arata semne concrete ca organismul copiilor sau al nostru nu functioneaza cum trebuie. Mergeti la un medic pediatru cu bebelusul dumneavoastra pentru a vedea ce se intampla, poate sufera de vreo boala genetica."

Raspuns mamica: "La prima vedere, intre ghilimele spus vedere, as spune sa nu fie o carenta de calciu, albul, insa grii chiar nu stiu, oricum orice semn sau nereguli vezi la copil trebuie sa mergi la medic, sa aiba unghiile gri si albe nu e bine mai ales daca nu asa s-a nascut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.