Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, sincer, de cate ori faceti spalaturi vaginale folosind, sa zicem un irigator, pe saptamana si cu ce?

Raspuns mamica: "Nu fac mamico ! Nu sunt sanatoase ! Fara sa imi recomande medicul nu fac niciodata! Spalaturile vaginale facute regulat pot schimba flora si echilibrul vaginului ! Poti face mai mult rau decat bine! Poti sa introduci bacterii si sa ajungi sa ai vaginita bacteriana !"

Raspuns mamica: "Eu nu fac spalaturi cu irigatorul, dar in fiecare seara ma spal si inauntru cu degetul cu apa si sapun... desi se spune ca acest lucru nu este indicat deoarece distrugem flora protectoare vaginala, eu nu pot sa nu ma curat bine din cauza unei scurgeri pe care o am. Nu miroase si e incolora... doctorul mi-a zis ca e o scurgere hormonala, dar nu o suport... ma simt mereu umeda si este foarte incomod."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.