Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum imi fac copilul de 15 luni sa nu mai loveasca si sa ciupeasca? Pe toti cunoscutii i-a luat la rand :)

Raspuns mamica: "Rautate mica! Asa facea si al meu la un moment dat, cel putin cu mine. Unde mai pui ca ii placea sa imi rupa cate un fir de par cum ma prindea. Insa este doar o perioada de exteriorizare a lor, mai mult pentru a se face cunoscuti si a fi in centrul atentiei. Poti sa-l certi, poate chiar si o palma peste manute (nu stiu daca e chiar bine, dar eu i-am mai aplicat), nu ceva tare sa-l doara sau sa i se inroseasca mainile, dar sa usture putin."

Raspuns mamica: "Asa arata el ca vrea sa fie in centrul atentiei. Daca il certi sau ii dai peste manuta, va continua sa ciupeasca. Daca este bagat in seama, iar va continua. Vorbeste cu cei care intra in contact copilul sa nu se manifeste in nici un fel atunci cand acesta ii loveste: sa nu schiteze nici un gest, ca si cum el nu ar fi acolo. Asta ii va demonstra ca trebuie sa caute alta metoda de a i se acorda atentie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.