Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mamici care ati fumat in timpul sarcinii? Acum aveti probleme cu copii?

Raspuns mamica: "Da, am fumat... la prima sarcina insa am renuntat pana la 7 luni de sarcina pentru ca imi era rau, bebe s-a nascut sanatos. La a doua sarcina, am fumat toata sarcina, insa am avut o problemja la nastere cu cea mica pentru ca a plans, apoi s-a oprit si au bagat-o la incubator vreo 2 ore, dar acum e ff bine. Acum nu stiu daca a fost de la viciul meu sau pentru ca am stat ore bune dupa ce mi se rupsese apa ca sa ma opereze. Cine e fumator stie ca nu-i floare la ureche sa renunti la acest viciu.."

Raspuns mamica: "Inseamna ca tu fumezi... sau ai fumat in timpul sarcinii? Sunt multe pareri pro si contra... dar depinde de fiecare mamica. Eu nu am fumat in timpul sarcinii, dar prietene de familie au fumat pana in ultima luna de sarcina... iar copii s-au nascut perfect sanatosi, grasuti si vioi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.