Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce remedii homeopate cunoasteti pentru durerile de burtica?

Raspuns mamica: "Daca cel mic sufera de diaree poate sa bea ceai de menta. Este foarte bun. Pentru o constipatie eu merg pe ideea de supozitor cu glicerina si apa, supa, lichide multe in general, si prune (sunt sfinte, pentru mine cel putin). Pentru o simpla durere de burtica puteti incalzi pe calorifer un saculet cu sare si sa-l tineti pe burtica."

Raspuns mamica: "Din ce stiu de la bunica mea, samburi de visine, intr-un saculet pus la incalzit si asezat pe burtica. Dar atentie la temperatura acestuia. De asemenea, un ceai cald de codite de visine, fara zahar, ar putea sa-i faca bine. Daca durerea persista, mergi la medic. E pentru linistea ta si somnul dulce al celui mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.