Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Un bebe de 6 luni e normal sa doarma 5 ore incontinu ?

Raspuns mamica: "Da e normal, si ai mei dormeau bine. E semn ca ,cresc si se simt bine. Daca atunci cand se trezesc sunt vioi si au chef de joaca inseamna ca s-au odihnit cum trebuie. Esti norocoasa altii nu dorm deloc :) Doar daca e racit sau stii ca are probleme de sanatate s mai incerci din cand in cand, sa-i verifici temperatura."

Raspuns mamica: "Pe timpul noptii te referi? Daca da esti norocoasa! Daca e referi pe timpul zilei, inseamna ca noaptea nu doarme destule ore incontinuu, sau pur si simplu e satula, a mancat bine, atmosfera din camera e propice somnului, are tot confortul. Si e foarte bine daca doarme asa, stii cum sezicedin batrani, copilul in somn creste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.