Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce recomandati pentru gradi? (caiate, carioci ...) Sau le primeste de acolo. (este o gradinita privata)

Raspuns mamica: "Pai vei afla la prima intalnire cu eduacatoarea de ce va avea copilul nevoie! Daca e la privat poate le va primi, dar la gradinita de stat ii trebuie de toate! Eu iti recomand sa vezi intai ce va cere apoi sa pleci la cumparaturi pt a nu cheltui inutil."

Raspuns mamica: "Draga mamica si fetita mea este la o gradinita privata dar mi sa cerut sa cumpar rechizitele recomandate la sedinta cu parintii ca sa nu fie discutii daca se strang bani. I-am cumparat carti de colorat, carioci, culori, acuarele, bloc desen, plastilina etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.