Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum poate fi detectata ovulatia ?

Raspuns mamica: "Orice femeie se naste cu milioane de ovule imature care asteapta ovulatia.Ovulatia incepe in cea de-a doua saptamana dupa menstruatie.Perioada de ovulatie se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii:pentru un ciclu scurt de 22 de zile:a-8-a zi,pentru un ciclu normal de 28 zile:a-14-a zi,iar pentru un ciclu lung de 35 zile:a-21-a zi."

Raspuns mamica: "Daca ai un ciclu regulat iti poti da seama mult mai bine cand esti in timpul ovulatiei, de obicei se intampla in zilele 13-14 dupa ultima menstruatie. Primele simptome care le poti avea sunt: mucusul cervical se schimba ca consistenta si cantitate, devine tot mai alunecos si arata ca un albus de ou, pot aparea mici intepaturi la ovarul care elibereaza ovulul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.