Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat costa programul prelungit la o gradinita de stat?

Raspuns mamica: "La o gradinita de stat se plateste 9 lei pe zi mancarea. Include masa de dimineata - pranz si o gustare la ora 3. Acum pe langa cei 9 lei la gradinita noastra se mai plateste 50 lei in plus ca au un program special. La inceput de an scolar se plateste o suma de 150 lei ptr rechizite, cel putin asa s-a stabilit la noi la gradi, dar nu am mai dus alte rechizite de a lungul anului."

Raspuns mamica: "Acum depinde si de gradinita, cumnata mea da aproape 500 lei pe luna ... cu tot cu masa si optionale care nu sunt "optionale ", sunt obligatorii. Poate nimeresti o gradinita cu mai putine pretentii, dar tot in jur de 10-15 lei pe zi platesti mancarea. Eu fetita o am la 4 ore si nu platesc nimic, doar rechizitele la inceput de an si fondul clasei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.