Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, care au fost primele cuvinte spuse de bebeul vostru?

Raspuns mamica: "Cuvinte? da,ba,nu .Astea au fost ptimele cuvinte, insa a inceput sa silabiseasca intai, da, daa, ba, baa, ma, ta, di, da ma-ma, ta-ta, apa, oala, pipi, ia. De fapt copilul stie ce vrea, dar nu stie sa vorbeasca pana la vreun anisor, la mine mai mult arata ceea ce vroia."

Raspuns mamica: "Fetita mea a zis prima data " ta-ta" ... chiar daca era topita dupa mine si eu ma asteptam sa spuna " ma-ma" ... Depinde ce cuvant le vine lor mai usor sa spuna, mai corect "ce silaba" pentru ca ei pur si simplu silabisesc, la cateva luni nu spun "mama" sau "tata" legat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.