Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Radiografiile dentare trebuie evitate in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Radiografiile in special trebuie evitate, daca e insa musai sa faci trebuie facute in al doilea semestru cand copilul nu este asa predispus sa fie afectat, in primul semestru si ultimul poate fi periculos, desi se spune ca cele dentare nu au nici un risc asupra fatului."

Raspuns mamica: "Eu asa stiu ca nu trebuiesc efectuate radiografii in sarcina. Chiar te intreaba medicul cand te aseazi pe sacun, au in cabinet ceva poster in care scrie ca nu ai voie sa faci radiografie cand este insarcinata. Daca mergi la un medic cu experienta nu are nevoie de radiografie dupa ce vede si simptomele care i le spui. Trebuie ingrijita dantura mai ales ca se stie ca pe sarcina iti apar carii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.